• Instagram
  • YouTube

Prosty przepis na obiad w trzech odsłonach, czyli gotujemy raz, a dobrze!

Dziś mam dla Was prosty przepis na obiad w trzech odsłonach, czyli gotujemy raz, a dobrze! Zapraszam Was do mojej mazowieckiej kuchni, gdzie pokażę Wam, jak przygotować pysznego kurczaka i to od razu na trzy dni – raz będzie stanowił serce obiadu, raz będzie głównym składnikiem sycącej, kolorowej sałatki, a raz podsmażymy go w miodzie i podamy inaczej niż zwykle! Koniecznie dajcie mi znać w komentarzu, jakie są Wasze pomysły na gotowanie raz, a dobrze, i jakie są Wasze ulubione wcielenia jednego podstawowego składnika. Zapraszam do mojej kuchni!

Na hasło SPARTAN mam dla Was 25% zniżki na wszystkie nieprzecenione produkty marki VALDINOX w sklepie https://www.pieknowdomu.pl [KLIK]
A bezpośredni link do samej serii SPARTAN znajdziecie tu! https://www.pieknowdomu.pl/search/Spartan [KLIK]

Materiał powstał przy współpracy z firmą:

Zostaw komentarz

Wypełnij formularz aby się zarejestrować

Dzięki naszemu newsletterowi bądź na bieżąco z tym co się dzieje u Uli Pedantuli!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Pedantula - Urszula Chincz z siedzibą przy ul. Łowickiej 58/4 w Warszawie, kod pocztowy: 02-531 Warszawa, NIP 521 236 25 55, REGON: 017353030.