Zróbmy razem pyszną, sycącą toskańską zupę – przepis na ribollitę

Zróbmy razem pyszną sycącą toskańską zupę – przepis na ribollitę! Dziś mam dla Was krok po kroku przepis na rozgrzewającą toskańską zupę ribollitę. Poznałam jej smak w listopadowy wieczór w Montepulciano i od tamtej pory gości ona na moim stole w jesienne i zimowe popołudnia. Przepis na nią znajdziecie w mojej najnowszej toskańskiej książce „Toskania Pedantuli”, którą możecie kupić na https://toskania.ulapedantula.pl
A jeśli marzy się Wam więcej moich przepisów, kuchennych porad i patentów, to teraz możecie kupić pakiet kulinarny w atrakcyjnej cenie: https://sklep.ulapedantula.pl/p/toskania-pedantuli-ksiazka-kuchnia-pedantuli/ Zapraszam Was na odcinek i do sklepu!

 

Podróż po Toskanii z Ulą Pedantulą!

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *