• Instagram
  • YouTube

Klopsiki na 3 sposoby! Gotuję z widzką! Tradycyjne, po chińsku i zapiekane!

 

Ten film nagrałam razem z Eweliną – zwyciężczynią konkursu „1 danie w 3 odsłonach”. Pamiętacie mój wpis o sosie pomidorowym, z którego następnie powstały trzy nowe potrawy? [LINK] Dziś poznajcie sposób Eweliny na klopsy z mięsa mielonego: tradycyjne, po chińsku i zapiekane pod beszamelem. Zapraszam do wspólnego gotowania! A przepisy ze składnikami i sposobem przygotowania klopsików w trzech odsłonach, a także wszystkie pozostałe konkursowe dania znajdziecie tutaj: LINK.
Film powstał we współpracy ze sklepem Pieknowdomu.pl.

Materiał powstał przy współpracy z firmą:

Zostaw komentarz

Wypełnij formularz aby się zarejestrować

Dzięki naszemu newsletterowi bądź na bieżąco z tym co się dzieje u Uli Pedantuli!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Pedantula - Urszula Chincz z siedzibą przy ul. Łowickiej 58/4 w Warszawie, kod pocztowy: 02-531 Warszawa, NIP 521 236 25 55, REGON: 017353030.