• Instagram
  • YouTube

Wytrawny tort nie tylko na Wielkanoc, czyli pieczemy razem zielone naleśniki!

Dziś przygotujemy wytrawny tort nie tylko na Wielkanoc, czyli upieczemy razem zielone naleśniki. Przepis, który Wam pokażę w odcinku, jest wariacją na temat pysznego tortu naleśnikowego z nadzieniem z tuńczyka, który możecie znaleźć w moim najnowszym PrzepisUlku Wielkanocnym [KLIK]. Idealnie nada się na późne wielkanocne śniadanie lub wczesny obiad. Wasi Goście będą zachwyceni. Po więcej wiosennych i wielkanocnych przepisów zapraszam do mojego PrzepisUlka [KLIK]. Miłego oglądania!

Zostaw komentarz

Wypełnij formularz aby się zarejestrować

Dzięki naszemu newsletterowi bądź na bieżąco z tym co się dzieje u Uli Pedantuli!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Pedantula - Urszula Chincz z siedzibą przy ul. Łowickiej 58/4 w Warszawie, kod pocztowy: 02-531 Warszawa, NIP 521 236 25 55, REGON: 017353030.